Blazerssectie Glamourama feestband

Artiestenbegeleiding

Glamourama! is behalve een spetterende feestband ook een uitstekende begeleidingsband. Wilt u dat wij tijdens uw feestavond één of meerdere artiesten live begeleiden? Of wilt u dat wij zelf een voorstel doen voor de volledige invulling van uw evenement? Informeer gerust bij ons naar de mogelijkheden.

Kerstshow

Gedurende de decembermaand is het mogelijk om de Glamourama! Kerstshow te boeken. Het feestelijke Glamourama! repertoire wordt tijdens de kerstshows aangevuld met de bekendste en vrolijkste kerstnummers . Ideaal voor wie op zoek is naar een avondvullend programma tijdens kerstfeesten en -partijen.

Daarnaast zijn de 4 kerstvrouwen in december te boeken als Tape Act. Deze ruim 30 minuten durende act is zeer geschikt als vrolijk intermezzo tijdens uw kerstborrels en -evenementen.

Akoestisch Voorprogramma

Wanneer u uw evenement rustig wilt beginnen, maar wel al graag live muziek wilt, kunnen wij ons eigen voorprogramma verzorgen. Een deel van onze muzikanten speelt dan in een totaal andere setting wat rustige achtergrondmuziek. Informeer naar de mogelijkheden.